perjantai 4. tammikuuta 2013

Blogin 1-vuotissynttärit!

Tasan vuosi sitten syntyi blogini ensimmäinen postaus. Perustin tämän blogin alun alkaen Sadan kirjan haastetta varten, mutta vuoden aikana bloggaamisesta onkin tullut sen verran mukava harrastus, että ainakaan lähiaikoina en ole sitä lopettamassa.

Vuoden aikana on tullut luettua vaikka mitä: tarkemmin ruodin lukemisiani vuosikoosteessa. Viime vuonna tulikin luettua ainoastaan suomenkielisiä kirjoja: tänä vuonna ajattelin laajentaa ja lukea myös vieraskielisiä kirjoja. Enimmäkseen toki edelleen suomeksi, mutta joukkoon eksyy varmasti englanninkielisiä ja jokunen ruotsinkielinen teoskin. Bloggaan kuitenkin edelleen suomen kielellä.

Kuten myös mainitsin pari päivää sitten 30Koetus-haasteen postauksessa, laajennan lukemiseni myös tietokirjallisuuteen ja sarjakuvakirjoihin. Sarjakuvakirjat lasken niin ja näin 'kirjallisuuteen' kuuluvaksi, mutta kirjallisia tuotteitahan nekin ovat!

Vuoden aikana ehdin saada yhden blogitunnustuksenkin, kiitos siitä! Kiitos myös kaikille lukijoille ja kommentoijille!

12 kommenttia:

 1. Kiitos molemmille! :)

  VastaaPoista
 2. Synttärionnittelut yksivuotiaalle täältäkin!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea minunkin puolestani :) Olin ihan päässyt unohtamaan että sunkin blogi lähti liikkeelle siitä samaisesta sadan kirjan haasteesta mistä minunkin.

  VastaaPoista
 4. Onnea yksivuotiaalle! Kiva kun jäit blogiaalloille haasteen jälkeenkin. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! :) Ja Jami, mäkin olin melkein unohtanut että sullakin oli samat tavoitteet :D

  VastaaPoista
 6. JEE bileet!!1

  Oot kyllä jaksanu tosi hyvin kirjottaa arvosteluja, onnittelut! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Suvituuli! :) Bileet tosiaan :D

  VastaaPoista