lauantai 4. tammikuuta 2014

Blogin 2-vuotissynttärit!

Maailman ääreen täyttää tänään jo kaksi vuotta! Hassua ajatella, että kirjabloggaus on kulkenut mukanani jo kaksi vuotta. Eihän se kovin pitkä aika ole, mutta sen kuluessa on kuitenkin tapahtunut niin monia muutoksia, että en olisi voinut kuvitellakaan blogistani tulleen niin pitkäjänteinen projekti. Viime vuonna taisin lukea enemmän kirjoja kuin koskaan, jos ala-asteen ensimmäisiä vuosia ei lasketa.

Toisesta blogivuodestani parhaiten jäi mieleeni se, kun Maija Haavisto otti minuun yhteyttä ja tarjosi e-kirjaansa Makuuhaavoja luettavakseni arvostelukappaleena. Tuntui jotenkin niin hassulta ja hienolta, että joku toivoi minun lukevan kirjan ja kirjoittavan siitä postauksen.

Viime vuosi oli myös ahkera maailmanvalloitukseni suhteen. Haastetta varten on tullut luettua omituisia eikä aina niin kaunokirjallisesti ansioituneita teoksia, mutta matkani noin kuuteenkymmeneen maahan on ollut antoisa! Monet teoksista ovat nostaneet esiin teemoja ja ajatuksia, joita en muuten olisi huomannut.

Toivottavasti blogini kolmas bloggausvuosi tuo tullessaan yhtä monta rikasta lukukokemusta, uusia kirjatuttavuuksia ja myös uusia kirjablogituttavuuksia! Haluaisin vielä perinteiseen tapaan kiittää jokaista lukijaa, kommentoijaa tai selaajaa. Vuorovaikutus ja kirjallinen keskustelu on yksi kirjablogien parhaista piirteistä, vaikka harmittavan laiskasti osallistunkin kommentointiin.

17 kommenttia:

 1. Onnea kaksi vuotiaalle! Se on huisin pitkä aika blogimaailmassa, jossa minuuttiblogeja kyllä riittää ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea kahdesta vuodesta! Kirjabloggaaminen se vaan on mukavaa, vuodesta toiseen. Hienon määrän maita olet jo saavuttanut, itselläni on maailmanvalloitus ollut viime aikoina vähän jäissä, mutta eiköhän se tästä taas virkisty.

  Iloa uuteen (blogi)vuoteen!

  VastaaPoista
 3. Onnea 2-vuotiaalle! Sinulla on kiintoisia kirjoja, käännöskirjallisuutta eri maista on mukavasti esillä. :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut maailmanvalloittajalle...täältä matkoilta...

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon kaikille onnitteluista :) En kyllä olisi tosiaan itsekään uskonut, että blogi on pystyssä vielä kahden vuoden päästä kun aloitin!

  VastaaPoista
 6. Onnea kaksivuotiaalle! On se vaan aika pitkä aika :)

  VastaaPoista
 7. Onnea blogisynttäreistä, tulkoon lisävuosia paljon :)

  VastaaPoista
 8. Onnea kahdesta vuodesta ja monesta maasta. Blogistasi saan vinkkejä omaan maailmanvalloitukseeni.

  Sinulle on postia blogissani: http://kirjanpauloissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Paula: Kiitos! Toteutan tuon haasteen pikimmiten! :)

  VastaaPoista