perjantai 21. elokuuta 2015

Kolmen kirjan haaste

Sain kymmenen päivää sitten Todella vaiheessa -blogin Annalta kolmen kirjan haasteen, kiitos kaunis! Haasteen ideana on valita kolme kirjaa, jotka on tullut luettua ja blogattua, mutta jotka haluaisi lukea vielä kerran uudestaan. Sekä tietysti haastaa kolme bloggaajaa mukaan. Tuntuu kuitenkin, että aina saadessani haasteen ne ovat kiertäneet jo oikeastaan kaikilla, joten tällä(kin) kertaa olen vähän ilonpilaaja ja jätän haastamatta.

Mutta asiaan, eli kirjoihin joista on näiden kuluneiden kolmen ja puolen vuoden aikana tullut blogattua, mutta jotka lukisin vielä mielelläni uudestaan.

L.M. Montgomeryn Anna-sarja on tullut luettua lävitse monta kertaa lapsuuden aikana. Luin ja bloggasin tästä ihan blogin alkumetreillä, tämä tulee varmasti vielä joskus luettua uudestaan!

Kathryn Stockettin Piiat oli upea lukukokemus, rakastuin sekä kirjaan että elokuvaan. Piiat on hauska, koskettava, surullinen, iloinen, ihana, ihana kirja. Tämä päätyy varmasti vielä joskus uusintalukuun, ehkä ensi kesälomalla...

Leena Krohnin Unelmakuolema jätti vaikutuksen ja sai pohtimaan vaikka mitä. Haluaisinkin lukea kirjan uudestaan nähdäkseni, mitä kaikkea saisin kirjasta vielä irti. Hienosti kirjoiettu teos, moniulotteinen ja ajatuksia herättävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti