sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Blogi täyttää kolme vuotta!

Maailman ääreen täyttää tänään kokonaiset kolme vuotta. Viime vuoden aikana blogi ehti olla tauolla kerran suunnitellusti matkojeni aikana ja vähän vähemmän suunnitellusti kesällä. Viime vuosi ei ollut myöskään lukemisen suhteen paras mahdollinen: itseasiassa tuli luettua vähiten koko blogiuran aikana.

Tänä vuonna tulee luultavasti luettua paljon englanninkielisiä kirjoja: täällä suomenkielisten kirjojen saatavuus on erittäin huono ja oman hyllyn kirjoistakin on luettu lähes kaikki minua kiinnostavat. Maailmanvalloitus-haastekin etenee toivottavasti tänä vuonna ripeästi. Inhoan jostain syystä kesken olevia haasteita vaikka ne olisivatkin avoimen aikataulun haasteita, joten lukumatkoja tulee varmasti tehtyä. Toivottavasti seuraava, blogini neljäs lukuvuosi on lukemisen suhteen antoisa.

Iso kiitos kaikille lukijoille ja kommentoijille jotka olette pysyneet mukana kolmen vuoden aikana ja tervetuloa ja kiitokset myös uusille!

12 kommenttia:

 1. Onnittelut kolmesta vuodesta! Minusta on hienoa vierailla täällä, kun luet niin monipuolisesti kirjoja eri maista. Maailman valloitus tietysti haastaa siihen, mutta kaikkiaan upea juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Aina kirjat eivät ole kovinkaan hyvin kirjoitettuja tai itsessään kovin mielenkiintoisia, mutta kokonaisuudessa on mielenkiintoista nähdä miten erilaisia kirjoja tulee eri maista ja miten samat teemat toistuvat saman alueiden kirjoista.

   Poista
 2. Oikein kivaa syntymäpäivää blogillesi. Teemoista varmaan sodat ja rakkaus ovat yleisimpiä kaikissa maissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sodat ja rakkaus ovat aika yleisiä, aika monissa maissa toistuvat myös päähenkilön kasvukertomus ja usein länsimaisen kulttuurin ja maan oman kulttuurin ristiriidat.

   Poista
 3. Onnea kolmivuotiaalle blogille! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea! Pidän blogiasi kiinnostavana ja olen käynyt täällä säännöllisesti. Hyviä lukuhetkiä Sinulle edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti :) Kiva kuulla että blogini on kiinnostava, välillä tuntuu että luen niin erilaisia kirjoja että kohdeyleisöä ei juuri ole. Kiitos samoin!

   Poista
 5. Onnittelut! Maailmanvalloitusprojekti on hieno, sitä on mukava seurata. Tsemppiä siis tulevan vuoden maihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maailmanvalloitusprojekti on kyllä myös aikaavievä, mutta onhan se hyvin mielenkiintoinen :)

   Poista
 6. Onnea 3 vuotiaalle minultakin! :)

  VastaaPoista