torstai 5. lokakuuta 2017

Hei sitten!

Vuoden alussa tuntui jo siltä, että kirjablogi on tullut tiensä päätökseen. En osannut enää kirjoittaa lukemistani kirjoista mitään järkevää, bloggaus tuntui enemmän pakolta kuin mukavalta. Nyt yhdeksän kuukauden harkinnan jälkeen on aika lopettaa bloggaus ihan virallisestikin, ainakin toistaiseksi. Blogi on näkyvissä vielä lokakuun loppuun asti. Ehkä joskus vielä palaan kirjabloggailun pariin tavalla tai toisella. Mikäli näin käy, laitan blogin taas näkyviin ja tiedotan täällä, jatkanko tämän blogin puolella vai jossain muualla. Lukeminen ei joka tapauksessa lopu, vaikka blogi päättyykin.

Kiitokset viimeisistä vajaasta kuudesta vuodesta!

6 kommenttia:

 1. Kiitos hyvistä bloggauksistasi, paljon lukuiloa ja muuta hyvää jatkoon!

  VastaaPoista
 2. Hyvää jatkoa ja mukavia lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Anteeksi, mutta vain kertoakseni, että olemme paikkakunnan yhteiskunta ja tarjoamme rahalainoja kaikille vakaville ja rehellisille ihmisille liiketoiminnan laajentamiseksi tai ostokseksi. Korko on 3% vuodessa.
  Lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

  Sähköposti:  simondurochefort@gmail.com

  VastaaPoista
 4. If you're trying hard to lose fat then you need to start using this totally brand new personalized keto meal plan diet.

  To create this service, certified nutritionists, fitness trainers, and professional chefs joined together to develop keto meal plans that are powerful, painless, economically-efficient, and delightful.

  Since their grand opening in early 2019, hundreds of individuals have already transformed their body and well-being with the benefits a proper keto meal plan diet can provide.

  Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones offered by the keto meal plan diet.

  VastaaPoista