Bloggaaja

Olen Anni Vuorinen, 23-vuotias helsinkiläinen kirjabloggaaja. Bloggaan nimimerkillä Pii.

Blogini sai alkunsa vuonna 2012, kun päätin elvyttää vanhaa lukuharrastustani sadan kirjan haasteen myötä. Sata luettua kirjaa tuli täyteen, lukuharrastuksesta tuli entistä tärkeämpi ja nykyisin myös kirjabloggaus on rakas harrastus.

Bloggaan jokaisesta lukemastani kirjasta, edes muutaman rivin verran. Kirjamakuni on hyvin laaja ja lähes kaikki genret uppoavat. Erityisesti historialliset romaanit, tyttökirjat, dekkarit ja fantasia ovet sydäntäni lähellä. Luen siis kirjoja laidasta laitaan: mukana on niin kotimaista kuin ulkomaistakin kirjallisuutta, samoin kuin klassikkoja ja uutuuksia. Kirjoitan niin lukukokemuksestani kuin laajempaakin analyysia: joskus taas pohdin kirjojen herättämiä ajatuksia. Huomioithan, että postaukset voivat olla paikoitellen hyvin spoilaavia!

Postauksissa esittämäni tulkinnat ja ajatukset kirjoista ovat pääsääntöisesti omiani. Toisten ajatuksia lainatessani pyrin pitämään parhaani mukaan huolta siitä, että lähde on selvästi esillä. Blogini kirjakuvat ovat pääsääntöisesti kustantajilta, eikä minulla ole niihin tekijänoikeutta.

Otan vastaan arvostelukappaleita: nämä on merkitty selkeästi sekä postaukseen alkuun että tunnisteella 'arvostelukappale'. Blogissa esiintyvät yhteistyöt on merkitty samaten selkeästi  sekä postauksen alkuun että tunnisteella 'yhteistyö'.

Yhteyttä minuun voi ottaa joko kommenttien kautta tai sähköpostiosoitteeseen maailmanaareen (at) gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti